Ayuntamiento de Hondarribia

divendres, 30 / setembre / 2016

Introducció

L'accessibilitat tracta d'eliminar, o almenys minimitzar, les barreres amb les que es troben determinats grups d'usuaris al navegar per Internet i d'aquesta manera permetre el seu accés a la informació. Les discapacitats dels usuaris poden ser físiques, psíquiques o relacionades amb la tecnologia que fan servir:

Compliment dels estàndards

Totes les pàgines en les quals s'incloguin les icones Validació accessibilitat Validació XHTML Validació CSS compleixen les Pautes d'Accessibilitat o Principis Generals de Disseny Accessible establertes pel Grup de Treball WAI pertanyent al .W3C

En concret les noves pàgines de l'Ajuntament d'Hondarribia s'adapten a les Pautes de Contingut Accessible en Web 1.0, nivell doble A i la recomanació XHTML 1.0 fent especial èmfasi en la separació entre estructura, presentació, contingut i funcionalitat.

Disseny visual

El disseny visual s'ha realitzat sota la recomanació del W3C sobre els Fulls d'Estil en Cascada, Nivell 2 (CSS2).

Si el navegador o dispositiu de navegació no suporta fulls d'estil, el contingut de la web segueix sent totalment llegible gràcies al seu marcat estructural.

Dreceres de teclat

Hem habilitat dreceres de teclat que agilitzen la navegació de la pàgina web.

Per poder utilitzar aquestes dreceres, haurem d'utilitzar la combinació de tecles

  1. Internet Explorer 4.0, Netscape, Mozilla Firebird: ALT + drecera
  2. Mozilla Firefox:SHIFT + ALT + drecera
  3. Internet Explorer 5 o superiors: ALT + drecera + ENTER
  4. Opera: MAJÚSCULES + Esc
  5. MacOS, CONTROL + drecera

© Ayuntamiento de Hondarribia, 2009 · Kale Nagusia 20 · 20280 Hondarribia · Email: udala@hondarribia.eus · Telf.: 943 11 12 13 | Fax: 943 11 12 50

gipuzkoa.net