Ayuntamiento de Hondarribia

diumenge, 25 / setembre / 2016

Avís Legal

Per donar compliment amb l'establert en la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació s'indiquen les dades d'informació general d'aquest lloc web:

L'Ajuntament d'Hondarribia, ofereix l'accés al lloc web www.hondarribia.org en les condicions d'ús que es descriuen a continuació:

Els drets de propietat del disseny, continguts i fotografies del lloc web "www.hondarribia.org", així com el logotip, són titularitat de l'Ajuntament d'Hondarribia i / o dels seus proveïdors. Per tant, estan protegits per la llei de drets d'autor i lasdemás lleis de propietat intel lectual.

L'usuari pot imprimir o copiar tots els elements, sempre i quan sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat. Tanmateix, queda prohibida la reproducció, distribució o difusió amb finalitats comercials, així com la seva modificació, o alteració sense prèvia autorització de L'Ajuntament de Hondarribia.

L'Ajuntament de Hondarribia garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es sol liciten a través de la web. Aquestes dades seran utilitzades per L'Ajuntament de Hondarribia per a l'enviament d'informació sobre els nostres productes o serveis, llevat d'indicació expressa per part de l'usuari.

© Ayuntamiento de Hondarribia, 2009 · Kale Nagusia 20 · 20280 Hondarribia · Email: udala@hondarribia.eus · Telf.: 943 11 12 13 | Fax: 943 11 12 50

gipuzkoa.net